Hallo! Wat leuk dat je Justjoli hebt gevonden. Justjoli is hét online shopadres voor stijlvolle en eigentijdse sieraden voor de moderne vrouw. Je vindt hier zowel trendy als tijdloze juwelencollecties van een reeks unieke Europese merken. De merken en producten worden persoonlijk en zorgvuldig geselecteerd met oog voor detail, design, uitstraling én kwaliteit. In het assortiment vind je een mix van stijlen terug, zo is er voor ieder wat wils.

De webshop is continu in beweging. Ik volg de nieuwigheden op de voet, vernieuw de collecties regelmatig en houd mijn ogen en oren open voor nieuwe, bijzondere merken.

Kathleen, het gezicht achter Justjoli
Naast echtgenote, mama van drie, dochter van twee gepassioneerde ondernemers, maatschappelijk assistente en criminologe, ben ik nu ook eigenaar van een eigen zaak. Sinds 'voor altijd' ben ik zot van mooie dingen die het gewone leven aangenamer en nog een beetje mooier maken! It’s all about ... the tiny treasures that put a smile on your face! Die passie voor mooie dingen en ondernemen heb ik als dochter van een geschenkenzaak van huis uit meegekregen.
Het idee om mijn eigen project op te starten, lag al een tijdje op de planken. Naast mijn job als justitieassistente was ik klaar om mijn creativiteit en zin voor ondernemen te volgen. Justjoli was geboren! Wat een complimentje van een ander met je doet … dát gevoel wil ik je geven!

Persoonlijke service, mooie, unieke sieraden van goede kwaliteit en een prettige online shopervaring voor jou staan bovenaan het lijstje. Zo spaar je bij Justjoli automatisch voor korting op je volgende bestelling en pakken we standaard elke bestelling mooi voor je in.

Mocht je nog vragen hebben of wil je advies, aarzel niet om me te contacteren, ik help je graag.

Veel plezier met het rondkijken en shoppen.

Liefs, Kathleen