Garantie
Voor alle artikelen die u bij Justjoli koopt geldt de wettelijke garantie. Naast de wettelijke garantie zit er op een aantal van onze sieraden een standaard fabrieksgarantie. Afhankelijk van het merk gelden er verschillende garantieperiodes op fabricagefouten. Deze garanties worden altijd uitgevoerd door de fabrikant. Justjoli vervult gedurende deze garantieperiode uitsluitend een loketfunctie.

De merken Swarovski, Oliver Weber, Orphelia, Plata Pura en Jacques Lemans geven een garantie van twee jaar. Op de merken Jéh jewels, Gem Kingdom en Lucet Mundi geldt een garantietermijn van één jaar. Close to Zen geeft een garantie van  zes maanden. De merken Be jewels, A Beautiful Story en Katwalk Silver bieden geen fabrieksgarantie.

Natuurlijk geldt deze garantie alleen bij een gegronde klacht. De garantie dekt geen onoordeelkundig gebruik, ongelukken, normale slijtage, verkleuring door een hoge zuurtegraad van de huid en verkleuring door water, parfum, zeep, lotion of haarlak. Voor horloges valt eveneens buiten de garantie: batterij, kast, glas, band en schade of defecten door onoordeelkundig gebruik of gebrek aan onderhoud.

Om aanspraak te kunnen maken op de garantie is een geldig aankoopbewijs met datum vereist. Bij de merken Swarovski, Oliver Weber en Jacques Lemans heb je naast het aankoopbewijs ook het originele garantieboekje/bewijs (voorzien van artikelnummer en datum van aankoop) nodig. Om gebruik te maken van de garantie kun je via info@justjoli.be contact opnemen.

Wear and care
Een zorgvuldige behandeling en het juiste onderhoud zorgt ervoor dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je sieraad. 
Een aantal tips:

  • Als je je sieraad niet draagt, kun je ze het best opbergen op een donkere en niet vochtige plaats. Maak gebruik van het meegeleverde sieradendoosje of zakje om je sieraad veilig in op te bergen.
  • Laat je sieraden niet in aanraking komen met water en schoonheidsproducten zoals parfum, haarspray, zeep, crèmes, lotion.
  • Vermijd contact met harde voorwerpen; dit kan krassen, schilfers en andere beschadigingen veroorzaken.
  • Het is af te raden om je sieraden te dragen tijdens het slapen, sporten of andere intensieve bewegingen, maar ook tijdens huishoudelijk werk (chemische producten) of ander ruw werk.
  • Onderhoud je sieraden enkel met de daarvoor bestemde producten en maak het niet schoon met chemische middelen. Wrijf je sieraad regelmatig op met een droge zachte (zilver)doek.

Wear with love, treat with care!